:)
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
:)
| Boska Ania |
Dec 30 2008, 03:06 PM
|
![]() Zmienianie płyt ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 380 Dołączył: 9-March 06 Skąd: Glendalough Nr: 16 |
Glendalough po świętach:)
http://pl.youtube.com/watch?v=HRl-XeOC_IY -------------------- W górach jest wszystko co kocham...
|
| Asiek |
Dec 30 2008, 03:14 PM
|
|
Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 797 Dołączył: 8-March 06 Skąd: sss...pszenicy Nr: 12 |
w sensie że my tak po Świętach przytyliśmy?
-------------------- Niełatwo jest być odważnym kiedy jest się tylko Bardzo Małym Zwierzątkiem
|
| Misia |
Dec 30 2008, 03:47 PM
|
![]() Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 727 Dołączył: 8-March 06 Skąd: Glendatown Nr: 10 |
no dobra.. Franek która to - to jest oczywiste.
A ten w kapeluszu to Corrsarz czy Łukasz? -------------------- "Słowo dzieli, taniec jest złączeniem..." "prawdopodobnie jesteśmy najbardziej pogiętym stadem na ziemi" /Sid, Epoka lodowcowa |
| Boska Ania |
Dec 30 2008, 04:20 PM
|
![]() Zmienianie płyt ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 380 Dołączył: 9-March 06 Skąd: Glendalough Nr: 16 |
hmn... ten w kapeluszu.... hmn... myślę, że rysy twarzy wskazują na Łukasza;)
-------------------- W górach jest wszystko co kocham...
|
| Frannalena |
Jan 5 2009, 02:27 AM
|
![]() Czwarty rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 649 Dołączył: 6-March 06 Nr: 6 |
No tak, latwo mnie bylo poznac, bo jako jedyna z zespolu zachowuje resztki przyzwoitosci i mam na sobie na scenie ubrane cokolwiek, chocby sugestie spodniczki
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecny czas: 9th September 2010 - 12:49 PM |