Zapraszamy!
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Zapraszamy!
| Żabiasty |
Jun 14 2007, 12:16 PM
|
|
Zbieranie autografów ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 2 Dołączył: 21-March 06 Nr: 27 |
Cześć kochane glendaloszki:) pisałem już wczesniej o tym z Agnieszką ale nie wiem czy wam mówiła. W sobote 16 czerwca roku pańskiego 2007 odbędzie Ogólnopolski Turniej Tańca Towarzyskiego w mieścia zwanym MYSŁOWICE. Bede ta tańczył w II bloku tj. między godziną 13:30a 16:30:) Zapraszam wszystkich chętnych bardzo serdecznie i pozdrawiam ciepło cały zespół
P.S.linki do programu:) http://www.mckmyslowice.pl/index.php?optio...=109&Itemid=102 http://www.mckmyslowice.pl/index.php?optio...=109&Itemid=102 Pozdrawiam raz jeszcze Żabcia |
| Asiek |
Jun 15 2007, 07:49 PM
|
|
Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 797 Dołączył: 8-March 06 Skąd: sss...pszenicy Nr: 12 |
mateeeko, to ja trzymam kciuki i daj znać jak wam poszło, i wogóle to może jakieś zdjęcia??
ponieważ bo ja nie mogę być niestety (ehh sesja grgr), ale cierpliwie czekam na dzień, kiedy w końcu uda mi się pojawić na czymś takim i pokibicować i poooooozdrawiaaaaaaaamy gorrrrrąąącooooo -------------------- Niełatwo jest być odważnym kiedy jest się tylko Bardzo Małym Zwierzątkiem
|
| Agnieszka |
Jun 25 2007, 07:40 AM
|
![]() Drugi rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 1,249 Dołączył: 8-March 06 Skąd: z Koreji :p Nr: 13 |
Chciałam podziękowac wszystkim, którzy przybili wczoraj do Cogitaturu.
-------------------- "Biały Mis polarny Mis. W śniegu hasa nie od dziś. Mokry ciągle jest i biały, bo ze śniegu on jest cały. Białe łapki no i łeb, taki Miś polarny jest. Stoi na przystanku sam i tak śpiewa sobie tam: Jestem biały Miś polarny. Co mi tam brązowe sarny. Sprawdźcie, weźcie nawet lupę. Ja mam nawet białą..."
"Ciuła tu ciuła tam a ja siskie ciuły źnam" :D "...tyle się rodzi prawd ilu jest ludzi..." |
| Negativ |
Jun 25 2007, 09:14 PM
|
![]() Zbieranie autografów ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 54 Dołączył: 14-April 06 Skąd: Katowice Nr: 30 |
a ja nie byłem bo nie wiedziałem, bo internetu nie miałem od 4 dni
-------------------- Czyż nie jestem podobny ?? :D
![]() |
| Agnieszka |
Jun 25 2007, 10:21 PM
|
![]() Drugi rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 1,249 Dołączył: 8-March 06 Skąd: z Koreji :p Nr: 13 |
Dziewczyny i chłopak
-------------------- "Biały Mis polarny Mis. W śniegu hasa nie od dziś. Mokry ciągle jest i biały, bo ze śniegu on jest cały. Białe łapki no i łeb, taki Miś polarny jest. Stoi na przystanku sam i tak śpiewa sobie tam: Jestem biały Miś polarny. Co mi tam brązowe sarny. Sprawdźcie, weźcie nawet lupę. Ja mam nawet białą..."
"Ciuła tu ciuła tam a ja siskie ciuły źnam" :D "...tyle się rodzi prawd ilu jest ludzi..." |
| Corrsarz |
Jun 26 2007, 06:52 AM
|
![]() Czwarty rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Administrator(może wszystko) Postów: 623 Dołączył: 6-March 06 Skąd: Dundalk, co. Louth Nr: 8 |
Prawda! Grabisz se Negativ
-------------------- Gdzie słyszysz śpiew, tam wchodź, tam dobre serca mają. Źli ludzie, wierzaj mi, Ci nigdy nie śpiewają
|
| Retah |
Jun 26 2007, 09:59 AM
|
![]() Zbieranie autografów ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 96 Dołączył: 16-March 06 Skąd: Chebzie Pentla ;) K-ce Nr: 23 |
A mnie też nie było....
Dlatego tez musicie koniecznie powtórzyć niedzielną akcje... Sniff... sniff... sniff... |
| shami |
Jun 26 2007, 07:25 PM
|
![]() Zbieranie autografów ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 23 Dołączył: 8-March 06 Nr: 11 |
Faaaaaaaajniście bylo moje wy glendalosie kochane
|
| Negativ |
Jun 26 2007, 10:50 PM
|
![]() Zbieranie autografów ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 54 Dołączył: 14-April 06 Skąd: Katowice Nr: 30 |
No to tym bardziej jest mi smutno
![]() |
| Agnieszka |
Jun 27 2007, 05:37 AM
|
O to gratulujemy gratulujemy
| Agnieszka |
Aug 30 2007, 10:14 PM
|
Zapraszamy serdecznie na festiwal do Będzina. Nasz występ będzie można oglądać ok godziny 18:45 i 20:40
| Negativ |
Aug 31 2007, 10:01 PM
|
O tak, ja też wam życzę. Niestety w tym roku nici z Będzina i pewnie umrę z tego powodu ale co tam
![]() |
| Asiek |
Sep 26 2007, 09:53 AM
|
|
Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 797 Dołączył: 8-March 06 Skąd: sss...pszenicy Nr: 12 |
zapraszamy w piątek do Gliwic
-------------------- Niełatwo jest być odważnym kiedy jest się tylko Bardzo Małym Zwierzątkiem
|
| Kasia |
May 30 2008, 07:38 PM
|
|
Czwarty rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 464 Dołączył: 6-March 06 Skąd: z rancha Nr: 7 |
Miłośników tańca irlandzkiego i wszystkich Glenfanów zapraszamy 1 czerwca (czyli w najbliższa niedzielę) na Muchowiec. Tańczymy o 16.30. Mile widziane transparenty wielbiące naszą boskość tudzież kunszt taneczny. Przybywajcie tłumnie!
-------------------- Kropla drąży skałę nie siłą lecz częstym padaniem.
|
| Frannalena |
Jan 28 2010, 12:43 AM
|
![]() Czwarty rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 649 Dołączył: 6-March 06 Nr: 6 |
UWAGA UWAGA!!
Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie na wielki glendaloughowy występ, już W NAJBLIŻSZĄ SOBOTĘ 30 STYCZNIA O GODZINIE 18:00 w DK Szopienice (Burowiec), ul. Hallera 28 w Katowicach. W programie nie tylko irlandczyzna, ale też tribalowa Magdalena Herwy (Layali) i to w niejednej odsłonie oraz całkiem niedawni członkowie zespołu w roli nie tylko tanecznej. A przede wszystkim: przegląd repertuaru od A do Ż z wielką kropką, tego jeszcze nie było i pewnie przez czas jakiś nie będzie. Tak więc raz jeszcze gorąco ZAPRASZAMY, szczegóły na plakacie: http://achdesign.pl/glendalough.jpg |
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecny czas: 9th September 2010 - 03:41 AM |