Warto zobaczyć, przeczytać, obejrzeć..
Witaj GOŚCIU ( Zaloguj się | Rejestracja )
![]() ![]() ![]() |
Warto zobaczyć, przeczytać, obejrzeć..
| Seba |
Mar 31 2008, 06:04 PM
|
![]() Podawanie ręczników ![]() ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 129 Dołączył: 8-March 06 Skąd: s Piekar :) Nr: 14 |
http://www.youtube.com/watch?v=cPUjskACqKg
ciekawa grupa nie używająca zupełnie żadnych instrumentów ;D -------------------- "Jedną z najpiękniejszych nagród ,jakie człowiek otrzymuje w swoim zyciu jest to, że zawsze kiedy z całego serca stara się pomóc drugiemu człowiekowi,pomaga równocześnie sobie samemu"
|
| Asiek |
Jul 18 2008, 04:24 PM
|
|
Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 797 Dołączył: 8-March 06 Skąd: sss...pszenicy Nr: 12 |
do posłuchnia zdecydowanie polecam ścieżkę dźwiękową z filmu "pan od muzyki", genialna
-------------------- Niełatwo jest być odważnym kiedy jest się tylko Bardzo Małym Zwierzątkiem
|
| Agnieszka |
Jul 18 2008, 09:06 PM
|
![]() Drugi rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 1,249 Dołączył: 8-March 06 Skąd: z Koreji :p Nr: 13 |
Zgadzam się. Posiadam. Film też jest piękny. Ale nie posiadam hihi. Leciał nawet niedawno w telewizji. Przypuszczam, że oglądałaś i stąd ten post
-------------------- "Biały Mis polarny Mis. W śniegu hasa nie od dziś. Mokry ciągle jest i biały, bo ze śniegu on jest cały. Białe łapki no i łeb, taki Miś polarny jest. Stoi na przystanku sam i tak śpiewa sobie tam: Jestem biały Miś polarny. Co mi tam brązowe sarny. Sprawdźcie, weźcie nawet lupę. Ja mam nawet białą..."
"Ciuła tu ciuła tam a ja siskie ciuły źnam" :D "...tyle się rodzi prawd ilu jest ludzi..." |
| Asiek |
Jul 18 2008, 09:08 PM
|
|
Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 797 Dołączył: 8-March 06 Skąd: sss...pszenicy Nr: 12 |
ano stąd, a w muzyce się zakochałam
-------------------- Niełatwo jest być odważnym kiedy jest się tylko Bardzo Małym Zwierzątkiem
|
| Retah |
Aug 8 2009, 02:44 PM
|
![]() Zbieranie autografów ![]() Grupa: Użytkownik Postów: 96 Dołączył: 16-March 06 Skąd: Chebzie Pentla ;) K-ce Nr: 23 |
Z serii warto zobaczyć...
WARTO zobaczyć Waszą NOWĄ stronę wuwuwu ! Tak sobie zajrzałam, z ciekawości, co tam u Was... a tu surprajz No no no... naprawdę baaardzo ładna I nareszcie są zaktualizowane występy ;P |
| Misia |
Aug 19 2009, 01:40 PM
|
![]() Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 727 Dołączył: 8-March 06 Skąd: Glendatown Nr: 10 |
-------------------- "Słowo dzieli, taniec jest złączeniem..." "prawdopodobnie jesteśmy najbardziej pogiętym stadem na ziemi" /Sid, Epoka lodowcowa |
| Kasia |
Aug 20 2009, 12:00 PM
|
|
Czwarty rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 464 Dołączył: 6-March 06 Skąd: z rancha Nr: 7 |
To ja polecam "Pięć osób, które spotykamy w niebie" by Mitch Albom.
-------------------- Kropla drąży skałę nie siłą lecz częstym padaniem.
|
| Misia |
Sep 26 2009, 10:49 AM
|
![]() Trzeci rząd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 727 Dołączył: 8-March 06 Skąd: Glendatown Nr: 10 |
-------------------- "Słowo dzieli, taniec jest złączeniem..." "prawdopodobnie jesteśmy najbardziej pogiętym stadem na ziemi" /Sid, Epoka lodowcowa |
| Misia |
Oct 29 2009, 06:06 PM
|
uwaga!!!
bezwzględnie obowiązkowe do obejrzenia Hugh'ie kręcący pupą Pop! goes my heart -------------------- "Słowo dzieli, taniec jest złączeniem..." "prawdopodobnie jesteśmy najbardziej pogiętym stadem na ziemi" /Sid, Epoka lodowcowa |
| Frannalena |
Oct 30 2009, 12:03 AM
|
![]() Czwarty rząd ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Członek zespołu Postów: 649 Dołączył: 6-March 06 Nr: 6 |
boskie!
|
![]() ![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Obecny czas: 9th September 2010 - 03:51 AM |